Testimoniale

Ți-a plăcut experiența avută cu noi?

Hai, povestește-ne despre ea!

Buchete super frumoase și originale! Dacă vreți ceva diferit, alegeți Bujori în Obrăjori cu toată încrederea!

Suian Laura

Calitate, profesionalism, creativitate, seriozitate, pasiune, mult suflet pus în fiecare creație, sunt caracteristicile echipei Bujori in obrăjori. Rezultatul spune o poveste!

Ioana Creț

Vă felicit și vă mulțumesc pentru aranjamemte! Ce am observat e că au rezistat foarte mult. Mă bucur că nu faceți rabat de la calitate și actualitate!
Vă doresc mult succes! Cristiana Oprita

O echipa foarte faina si idei foarte creative! Recomand cu incredere! Catrinel Bianca Frătean

Aranjamente ff frumoase!! Mioara Mira

Creativitate și profesionalism! Simona Uifălean

Recomand cu maximă căldură și încredere!!! Bravo fetelor! Alexandra Suciu

Cele mai frumoase aranjamente! Cosmina Ioana

Proiectul Inființare firmă de organizare evenimente în comuna Daneș, jud. Mureș contract nr. C06200000011772801736/28.08.2017 este finanțat cu fonduri europene nerambursabile prin Programul Național de Dezvoltare Rurală (PNDR). Programul Național de Dezvoltare Rurală este implementat de Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale, din subordinea Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale. PNDR este finanțat de Uniunea Euroeană și Guvernul României prin Fondul European Agricol pentru Dezvoltare Rurală.

Conținutul acestui website nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României. Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați www.afir.info